Wetterwille 2 | 8401 GB Gorredijk
  • De begeleiding is ervaren, betrokken en professioneel

  • Mogelijkheid tot het behalen van een motorzaag- of bosmaaiercertificaat

  • Mogelijkheid tot het behalen van een motorzaag- of bosmaaiercertificaat.

  • Van structuurgroep tot arbeidsmatige dagbesteding.

  • De begeleiding is ervaren, betrokken en professioneel

  • Flexibel aanbod, passend bij de mogelijkheden en behoeften van onze cliĆ«nten.

Atelier

Het Atelier is te vinden op onze dagbestedingslocatie in Gorredijk. Hier worden mensen met een beeldend talent gestimuleerd om hun artistieke talenten te ontwikkelen. Je gaat er aan de slag met verschillende technieken. Schilderen met olieverf, tekenen, mooie creaties maken van papier maché of hout… het is te veel om op te noemen. Je kunt in het Atelier al je talenten kwijt en heel veel nieuws leren!

Inspiratie – Aandacht – Professionaliteit

We vinden het belangrijk dat je iets van jouw ideeën verwerkt in je kunstwerk. We helpen je bij het verbeteren van de techniek of bij het afronden van het kunstwerk. Soms weet je elkaar te inspireren, werk je samen aan een kunstproject of werk je met een bepaald thema.

Wij werken met vaste gezichten om zo bij te dragen aan een veilige en vertrouwde omgeving. We laten graag vol trots zien wat we in huis hebben en exposeren graag onze kunstwerken. Ook werken we in opdracht. Zo maken we bijvoorbeeld decoraties of cadeautjes voor bedrijven en organisaties.

Werken bij het Atelier

Het Atelier biedt dagbesteding aan een groep van ongeveer 8 mensen. De begeleiding wordt verzorgd door een ervaren begeleider, vaak met ondersteuning van stagiaires. Heb je ook belangstelling voor andere werkzaamheden? Dan is een combinatie met een andere vorm van dagbesteding binnen Maatwurk mogelijk. Samen met jou maakt de begeleiding een zorgplan waarin jouw wensen en doelen zijn vastgelegd en de wijze waarop je ondersteuning krijgt.

 

 

 

 

 

CONTACT

Wetterwille 2, 8401 GB Gorredijk

Telefoon 0513 - 745 174

Bestellen Haardhout 06 - 302 166 12

Jetze de Vries 06 - 30 15 06 78
Onno Hofstra 06 - 30 15 16 86

info@maatwurk-ondersteuning.nl

AGB code WMO: 98100371

AGB code PGB: 41522355