Wetterwille 2 | 8401 GB Gorredijk
  • De begeleiding is ervaren, betrokken en professioneel

  • Mogelijkheid tot het behalen van een motorzaag- of bosmaaiercertificaat

  • Mogelijkheid tot het behalen van een motorzaag- of bosmaaiercertificaat.

  • Van structuurgroep tot arbeidsmatige dagbesteding.

  • De begeleiding is ervaren, betrokken en professioneel

  • Flexibel aanbod, passend bij de mogelijkheden en behoeften van onze cliĆ«nten.

Supermarkt

de-buurtsuper-logo.jpgLijkt het je leuk om mee te werken in een supermarkt? Maatwurk Ondersteuning werkt samen met Stichting Dorpswinkel in Oudeschoot  (Heerenveen-Zuid) en kan hierdoor dagbestedingsplaatsen in de Buurtsuper aanbieden.

Welke werkzaamheden zijn er?

In de Buurtsuper bieden wij diverse activiteiten aan. Zo kun je bijvoorbeeld vakken vullen, in de broodhoek het brood snijden en broodjes afbakken, achter de kassa werken, de klanten helpen, schoonmaak- en kantinewerkzaamheden verrichten. Tevens kan er gekozen worden voor kantoorwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld folders vouwen of op de computer schapkaartjes of reclamekaarten maken.

Buiten de winkel kun je verschillende dingen doen, zoals boodschappen bezorgen en folders rondbrengen. Rondom de winkel en het sportveld kun je het dorp schoonhouden, voor ouderen kunnen we de tuinen onderhouden en helpen we ook mee met andere activiteiten de leefbaarheid van Oudeschoot  ten goede komen.

Je werkt in een klein groepje aan de activiteiten. Er is altijd een begeleider aanwezig om je te helpen bij het uitvoeren van je taken.

Wat houdt het precies in?

Maatwurk Ondersteuning en de Buurtsuper biede dagbesteding in een Supermarkt aan ongeveer 10 mensen, verdeeld over twee groepen. Dit houdt in dat je samen met een klein groepje mensen en een begeleider werkzaamheden verricht in de supermarkt.

Er is altijd professionele begeleiding aanwezig om je te ondersteunen. Samen met jou maken zij een zorgplan waarin jouw wensen en doelen zijn vastgelegd en de wijze waarop je ondersteuning krijgt. De begeleiding richt zich op de vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen (samen) werken.

www.buurtsuper-oudeschoot.nl

CONTACT

Wetterwille 2, 8401 GB Gorredijk

Telefoon 0513 - 745 174

Bestellen Haardhout 06 - 302 166 12

Jetze de Vries 06 - 30 15 06 78
Onno Hofstra 06 - 30 15 16 86

info@maatwurk-ondersteuning.nl

AGB code WMO: 98100371

AGB code PGB: 41522355